BEERPONG

Beerpong is een hype overgevlogen uit de States en is al een tijdje populair in België. Twee teams aan elke kant van de tafel maken zich klaar voor een confrontatie. Met 2 pingpongballen proberen ze elk op hun beurt alle bekers uit te spelen van de tegenstanders. Wie het eerst in alle bekers kan gooien, wint!

Met deze evenementen willen we de deelnemers al vroeg laten feesten zodat de sfeer er al meteen in zit. Op deze manier kunnen we deze feesten geslaagd eindigen rond 3 uur.

HONg pong

De derde editie van ons beerpongtornooi was alweer geweldig! 125 teams waren in minder dan 4 minuten ingeschreven, een recordtijd. 

Dit jaar verhuisden we naar het casino van Koksijde door de verbouwingen in de Witte Burg. De nieuwe accomodatie zorgde voor een vlotte werking. Het tornooi startte om 19u30 en we konden om 1u eindigen met een machtige finale. Proficiat aan team Juul, de twee broers Vanvooren, die een reis wonnen ter waarde van 250 euro! De foto's vind je terug op onze facebookpagina..

aftermovie Hong pong

wimblepong

De tweede editie van ons beerpongtornooi mogen we zeker en vast niet uit ons geheugen wissen. 80 teams waren ook in een mum van tijd uitverkocht.

Wimblepong was op vlak van aankleding een pareltje. De Witte Burg werd omgetoverd tot een tennisplein met 250 vierkante meter kunstgras. Het tornooi startte om 20u00 en om 23u zat de sfeer er al dik in. Team Les cousins mochten de eerste prijs in handen nemen. 

De foto's zijn terug te vinden op onze facebook pagina.

aftermovie wimblepong

Address:

Burgweg 3 

Koksijde, 8670 België

Email:

Semper.festum@gmail.com

Tel: +32 471 06 03 42

Find us also on

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Wil je ons vrijwilligersteam vervoegen?

Aarzel niet en contacteer ons!